IPM Buitengebruik, Normering en Certificering

Nieuwe PCP module

Er is een nieuwe PCP module “IPM Buitengebruik, Normering en Certificering” ontwikkeld voor plaagdierbeheersers die als laatste redmiddel op een verantwoorde wijze rodenticiden buiten willen toepassen. De nascholing is geheel in lijn met de eisen van het CTGB en het protocol, zoals opgesteld door de NVPB. Naast de omstandigheden van toepassing bespreken we in deze nascholing de wijze van implementatie van het protocol op hoofdlijnen en leggen we verbanden met de Europese norm zoals ontwikkeld door CEPA “Requirements and recommendations for the provision of pest management services” (EN 16636).

 

Inhoud                                                            

Doelgroep

De nascholing is gericht op bestrijdingstechnici die volgens die nieuwste richtlijnen en eisen rodenticiden buiten willen kunnen toepassen en zich willen certificeren volgens de ontwikkelde protocollen en normen. Deze nascholing gaat uit van deelnemers met enkele jaren ervaring in de praktijk en die over voldoende basiskennis beschikken.

Resultaat      

Na het volgen van deze nascholing weten deelnemers wat ze moeten doen om zich te certificeren volgens het protocol buitengebruik en begrijpen ze de Europese ontwikkelingen met betrekking tot plaagdierbeheersing.

Uitvoering

De nascholing bestaat uit een uitleg van de protocollen met richtlijnen over het praktisch buitengebruik inclusief discussies over de wijze van toepassing. De nascholing sluiten we af met een toets.

Nascholingspunten/-dagdelen 
Geslaagden voor de toets ontvangen 2 nascholingsdagdelen (voorheen 25 nascholingspunten).

Cursusduur 
1 dag van 8.00 uur – 15.00 uur. 

Planning

Deze nascholing is nog niet gepland. Je kan je wel al opgeven via onze website http://www.musca.nl/ en dan bij Plaagdiermanagement. Dan word je geïnformeerd zodra deze gepland is. Mochten er nog vragen zijn, kun je contact opnemen met Mariska Callenbach via telefoonnummer 0172 – 200 000. 

 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID