Nascholing – Houtaantastende insecten en IPM (NHIPM)

Deze nascholing gaat in op hout aantastende insecten (niet zijnde zwam en schimmel (houtrot)) en kijken wij naar de houten materialen die we tegenwoordig in gebouwen tegenkomen.  Andere belangrijke onderwerpen zijn hoe IPM te integreren is in de bestrijding van hout aantastende insecten en de huidige stand van beschikbare (bestrijdings)middelen en hun gebruik.

Doelgroep
Deze nascholing is gericht op bestrijdingstechnici en medewerkers in bedrijven en instellingen die in aanraking komen met houtwormklussen (niet zijnde zwam bestrijdingen). Speciale voorkennis is voor deze training geen vereiste.
 
Werkwijze
Deelnemers hebben na afloop van de training meer inzicht in de gebruikte houtsoorten binnen de moderne bouw, weten het verschil tussen nat- en drooghoutboorders en kunnen een aantal soorten noemen en weten de aanpak inclusief IPM. De nascholing gaat in op:

– Houtgebruik in moderne bouw
– Verschillende houtaantastende insecten
– Stellen van een diagnose & uitvoeren inspecties
– Wet- en regelgeving
– Aanpak inclusief IPM

Aan het eind van de dag wordt een toets afgenomen.
 
Nascholing
Deelnemers aan deze nascholing ontvangen 25 nascholingspunten na afronding met een positief resultaat. De nascholingsprijs zoals weergegeven, is exclusief examenkosten vanuit het Exameninstituut. De examenkosten vanuit het Exameninstituut worden automatisch toegevoegd aan uw inschrijving.
 
Incompany
Deze training kunnen wij voor u ook Incompany organiseren. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.