Nascholing – Actuele ontwikkelingen in plaagdierbeheersing (NAOP)

Het vakgebied van de moderne plaagdierbeheerser ontwikkelt zich razendsnel. De recente ontwikkelingen bespreken wij in deze nascholing en gaan in op de consequenties inclusief kansen en bedreigingen: hoe kun je als plaagdierbeheerser reageren op deze veranderende wetgeving? Afnemerseisen en de wijze waarop je hierop in kan spelen komen aan de orde. Welke zijn dat precies en vertaal je dat naar je eigen praktijk? Next Generation plaagdiermanagement is dé ontwikkeling om het verbruik van biociden tegen te gaan bij intensivering van inspecties en gerichte preventieve oplossingen. Daarom leggen we de nadruk op inspecties en IPM. Verder bespreken we een reeks nieuwe en vervallen toelatingen van de afgelopen jaren.
 

Doelgroep
Bestrijdingstechnici en medewerkers in bedrijven en instellingen die te maken hebben met plaagdieren. Speciale voorkennis is voor deze cursus niet vereist.
 
Werkwijze
Deelnemers zijn op de hoogte van de wijzigingen in de wet- en regelving zowel nationaal als Europees. Begrijpen het belang van inspecties en het nemen van gerichte preventieve maatregelen. Zijn op de hoogte van de laatste toelatingen en ontwikkelingen. De nascholing gaat in op:

– Next Generation Pest Management
– IPM en inspecties
– Rodenticiden in ontwikkeling
– Veranderende wetgeving in Nederland en Europa
– Nieuwe en vervallen toelatingen

Aan het eind van de dag wordt een toets afgenomen.
 
Nascholing
Deelnemers aan deze nascholing ontvangen 25 nascholingspunten na afronding met een positief resultaat. De nascholingsprijs zoals weergegeven, is exclusief examenkosten vanuit het Exameninstituut. De examenkosten vanuit het Exameninstituut worden automatisch toegevoegd aan uw inschrijving.
 
Incompany
Deze training kunnen wij voor u ook Incompany organiseren. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.