Nascholing – Bedwantsen in de Praktijk (NB)

In de nascholing ‘Bedwantsen in de praktijk’ leggen we de nadruk op de problemen die bedwantsen kunnen veroorzaken. Bedwantsen zijn namelijk de laatste jaren enorm in opmars. Momenteel zien we in de hotelbranche in Nederland dat 1 op de 5 hotels hier last van heeft. Maar we komen bedwantsen ook op steeds “vreemdere” plekken tegen, zoals: woningen, ziekenhuizen, studentenhuisvesting, vrachtwagens, treinen, vliegtuigen enzovoort. Naast de reguliere bestrijdingsmethodes zien we ook de laatste jaren een toename van alternatieve bestrijdingsmethodes.

Doelgroep
Deze nascholing is gericht op iedereen die op een hoger niveau wil acteren binnen de plaagdierbranche op het gebied van bestrijding van bedwantsen.
 
Werkwijze
Deelnemers hebben na afloop van de training meer inzicht in de leefwijze, verspreiding en schade die een bedwants kan veroorzaken. Daarnaast passen deelnemers hun kennis toe in een praktijksimulatie en krijgt men meer informatie over reguliere bestrijding, preventie monitoring en alternatieve bestrijdingen. De nascholing gaat in op:

– Biologie van bedwantsen
– Uitvoeren van inspecties
– Wet- en regelgeving
– IPM & Bestrijdingstechnieken
– Alternatieve methodieken

Aan het eind van de dag wordt een toets afgenomen.
 
Nascholing
Deelnemers aan deze nascholing ontvangen 25 nascholingspunten na afronding met een positief resultaat. De nascholingsprijs zoals weergegeven, is exclusief examenkosten vanuit het Exameninstituut. De examenkosten vanuit het Exameninstituut worden automatisch toegevoegd aan uw inschrijving.
 
Incompany
Deze training kunnen wij voor u ook Incompany organiseren. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.