Het gezicht van SPA Groep

Maak kennis met Eefje Fehres

Eefje is Interne Projectleider en daarmee verantwoordelijk voor de planning en organisatie van verschillende cursussen en opleidingstrajecten. Ze heeft zich daarnaast gespecialiseerd in het ontwikkelen van opleidingsplannen en de BBL-trajecten. 

Eefje heeft een pedagogische achtergrond, is gediplomeerd coach en verzorgt persoonsgerichte leertrajecten. Samen met Nelleke Pronk is Eefje docent van de nieuwe SPA Groep producten Training Persoonlijk Ontwikkeling (TPO) en Training Persoonlijke Ontwikkeling - senior medwerker (TPO-sm). Naast haar reguliere werk heeft ze nu een nieuwe uitdaging als docent van deze training waarin ze haar kwaliteiten als leercoach optimaal kan benutten: “Al meer dan tien jaar laat ik me inspireren door alles wat met persoonlijke groei, bewustzijn en ontwikkeling te maken heeft. Op die manier leef ik vanuit mijn hart en volg ik deze ook.”

In haar vrije tijd houdt Eefje ervan om veel van de wereld te zien. Afgelopen zomer is ze in Ghana geweest en over een paar weken vertrekt ze voor een korte reis naar India.

 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID