14 juni 2018 - Nascholing Houtaantastende insecten

en IPM

In deze nascholing gaat het alleen over houtaantastende insecten; niet over zwam en schimmel (houtrot). We kijken naar de houten materialen die we tegenwoordig in gebouwen tegenkomen, inclusief nieuwe materialen zoals gemodificeerd hout. Vervolgens wordt de kennis over houtaantastende insecten uit de opleiding voor bestrijdingstechnicus (BT) aangesproken en verder uitgebreid, bijvoorbeeld met mogelijke vergissingen bij determinaties. Andere belangrijke onderwerpen zijn hoe IPM te integreren is in de bestrijding van houtaantastende insecten en de huidige stand van beschikbare (bestrijdings)middelen en hun gebruik.


Inhoud:


Doelgroep:  
Deze nascholing is bedoeld voor bestrijdingstechnici en medewerkers in bedrijven en instellingen die af en toe (naast andere plaagdieren) wel houtwormklussen doen (maar geen zwam bestrijden), eigenlijk nooit in monumenten komen en een meerdaagse cursus teveel vinden. Speciale voorkennis is voor deze cursus niet vereist.


Resultaat:
  
De deelnemers zijn op de hoogte van de gebruikte houtsoorten binnen de moderne bouw, weten het verschil tussen nat- en drooghoutboorders en kunnen een aantal soorten noemen en weten de aanpak inclusief IPM. 
  

Planning

Deze nascholing is gepland op 14 juni 2018 van 8.00 – 15.00 uur in Bodegraven. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl bij Plaagdiermanagement. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Callenbach op telefoonnummer 0172 – 200 000. 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID