Veilig Werken langs de Weg (VWW)

Tijdens deze training leer je het veilig werken met behulp van afzettingen (plaatsen en verwijderen), rijdende afzettingen, PBM's en omgaan met weggebruikers in verschillende situaties. De betreffende aspecten worden gedurende deze training in de praktijk toegepast.

Doelgroep
De cursus is bestemd voor uitvoerende en leidinggevende medewerkers van gemeente, Rijkswaterstaat, provincie, waterschappen en aannemers.

Werkwijze
Tijdens de training wordt er in het eerste dagdeel op verschillende theoretische onderwerpen ingegaan. In het tweede deel wordt er in praktijk geoefend. Dit kan buiten in het werkveld zijn of met miniatuur-afzetmiddelen. De training gaat onder andere inzichten in:
 
– De Arbowetgeving en doelstellingen
– Afzettingen en bebakeningen
– Afzettingen plaatsen en verwijderen
– Veiligheid en werken aan de weg
– Veiligheidskleding
– Omgaan met weggebruikers
– Verantwoordelijkheid/aansprakelijkheid

Nascholingsuren Code 95
SPA Groep is door het CBR geregistreerd als opleider in het kader van de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Deze training heeft een nascholingswaarde van 7 uur in het kader van de Europese richtlijn CCV-vakbekwaamheid.

Incompany
Deze training kunnen wij voor u ook Incompany organiseren. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.