Specifieke Deskundigheid Winterdienst (SDW)

Deze training helpt medewerkers op een verstandige en veilige manier om te leren gaan met de afhandeling van gladheidsbestrijding.

Doelgroep
De cursus Specifieke Deskundigheid Winterdienst – Basis is voor chauffeurs (welke worden ingehuurd) voor de gladheidbestrijding.

Werkwijze
De training gaat nader in op de bewustwording van het belang en het nut van het werken in de winterdienst, de verantwoordelijkheid en betrokkenheid t.a.v. de organisatie, werken met sneeuwploegen/sneeuwborstels, strooiroutes en prioriteiten + dooimiddelen en dosering. Daarnaast wordt er aandacht besteed aan Arbowetgeving, rechten en verplichtingen, Op- en afbouw strooier en sneeuwploeg en Strooien in de praktijk.

Nascholingsuren Code 95
SPA Groep is door het CBR geregistreerd als opleider in het kader van de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Deze training heeft een nascholingswaarde van 7 uur in het kader van de Europese richtlijn CCV-vakbekwaamheid.

Incompany
Deze training kunnen wij voor u ook Incompany organiseren. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.