Leerling Bestrijdingstechnicus (LBT)

Deze training geeft de aankomende Bestrijdingstechnicus de mogelijkheid om door middel van een ééndaagse training als Leerling Bestrijdingstechnicus in de praktijk aan de slag te gaan onder supervisie. Dit is alleen mogelijk voor nieuwe werknemers bij een plaagdierbestrijdingsbedrijf.

Doelgroep
De Leerling Bestrijdingstechnicus training is voor iedereen die wil kennismaken met het vakgebied van de Bestrijdingstechnicus Plaagdieren en voor degene die  onder supervisie (van een gediplomeerde collega bij een dierplaagbestrijdingsbedrijf) reeds aan de slag wil.

 
Werkwijze

Na het volgen van deze training is de deelnemer in staat met een positief resultaat de instaptoets af te leggen en is geautoriseerd om gedurende maximaal 1 jaar te werken als Leerling Bestrijdingstechnicus en onder supervisie bestrijdingswerkzaamheden te verrichten, onder voorwaarde dat de begeleiding gebeurt door een collega van hetzelfde bestrijdingsbedrijf als waarvoor gewerkt wordt/gaat worden. In dat jaar dient men zich, door middel van het volgen van de opleiding Bestrijdingstechnicus Dierplagen, te bekwamen in het vak van de Bestrijdingstechnicus. De training gaat in op:

– Basis bestrijdingsmiddelen
– Techniek & apparatuur
– Veiligheid, gezondheid en milieu
– Bestrijding van knaagdieren en insecten

Aan het eind van de dag wordt een toets afgenomen. De prijs van de training zoals weergegeven, is exclusief examenkosten vanuit het Exameninstituut. De examenkosten vanuit het Exameninstituut worden automatisch toegevoegd aan uw inschrijving.
 
Incompany
Deze training kunnen wij voor u ook Incompany organiseren. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.