Kwaliteit Gericht Beinvloeden (KGB)

De communicatie gedurende het werken in de buitenruimte wordt steeds belangrijker en heeft grote invloed op de werkzaamheden en contact met de burger. Deze burger zoekt ook steeds meer het contact op met de professionele dienstverlener. Deze training is erop gefocust om doelgericht te communiceren. Om zo bewust een positieve invloed uit te oefenen op de burger en collega’s. Maar ook om de kwaliteit van de communicatie te verbeteren en versterken. Gedurende de training wordt theorie afgewisseld met praktische oefeningen om direct de geleerde vaardigheden toe te passen.

Doelgroep
De training is specifiek bestemd voor medewerkers werkzaam in de sector AMBOR welke de MBO-opleiding doorlopen hebben of op MBO werk- en denkniveau zitten.

Werkwijze
De training is ontwikkeld door sociale en toegepaste psychologen met het oog op een nuttige toepassing in de praktijk. Gedurende de training wordt theorie afgewisseld met praktische oefeningen om direct de geleerde vaardigheden toe te passen. De training bestaat uit één interactieve lesdag. Deze training gaat in op de volgende onderwerpen:

– Hoe word jij beïnvloed?
– Kritisch kijken naar invloeden van sociale media
– Hoe kan jij anderen doelbewust positief beïnvloeden?
– Verbale en non-verbale communicatie
– Conflict- en stresshantering
– Inzicht in eigen gedrag
– Feedback geven en ontvangen
– Experimenten vanuit de sociale psychologie m.b.t. beïnvloeding

Nascholingsuren Code 95
SPA Groep is door het CBR geregistreerd als opleider in het kader van de verplichte nascholing voor beroepschauffeurs. Deze training heeft een nascholingswaarde van 7 uur in het kader van de Europese richtlijn CCV-vakbekwaamheid.

Incompany
Deze training kunnen wij voor u Incompany organiseren. Wilt u meer informatie ontvangen? Neem dan contact met ons op.