SPA Groep aanwezig op de beurs ‘Benelux Pest’

30-05-2024

SPA Groep is op 18 september 2024 met een stand (nr. 26) aanwezig op DÉ beurs voor de plaagdierbestrijder in de Benelux: de Benelux Pest in Veldhoven.

Wij willen je graag op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de plaagdierbranche. Tevens presenteren wij onze vernieuwde lijn van nascholingen die nog meer aansluiten bij de praktijk en gebaseerd is op Integrated Pest Management (IPM). Daarnaast is de veranderende wereld en de daarbij behorende andere aanpak, zonder of met verminderde biociden, een aandachtsgebied. Dit betekent namelijk andere kennis en een andere aanpak, waar wij je graag over willen informeren.

De locatie van de beurs is:
NH Conference Centre Koningshof Veldhoven
Beurshal: KEMPENHAL
Locht 117
5504 RM Veldhoven

We hopen je op 18 september te mogen begroeten aan onze stand, maar natuurlijk kun je ook contact opnemen voor het maken van een afspraak op een ander tijdstip via telefoonnummer 0172 – 200 000 of per mail info@spa-bv.nl.

SPA Groep nascholing plaagdierbeheersing

Interesse in één van onze opleidingen of trainingen? Of wilt u, samen met onze opleidingsspecialisten, een opleidingsplan opstellen voor uw organisatie? Neem contact met ons op via 0172 200 000 of bekijk het actuele aanbod op www.spa-bv.nl/trainingen.