SPA Groep feliciteert deelnemers BT!

12-03-2024

SPA Groep feliciteert de deelnemers van de opleiding ‘Bestrijdingstechnicus Plaagdierbeheersing’ met het behalen van het theorie-examen!

Vorige week zijn de kandidaten van onze vernieuwde opleiding tot ‘Bestrijdingstechnicus Plaagdierbeheersing’ (BT) geslaagd voor het theorie-examen. Afgelopen periode is door ons docententeam hard gewerkt aan de vernieuwing van het lesprogramma van de BT-opleiding. Het theoriegedeelte van de opleiding wordt afgesloten met een landelijk examen. De groep die in januari is gestart met de opleiding tot Bestrijdingstechnicus heeft op de “vernieuwde” manier les gekregen. Zij hebben het theoriegedeelte afgesloten met een uitstekend resultaat; Iedereen is geslaagd!

Wij feliciteren de deelnemers met het behalen van de theorie en wensen de deelnemers veel succes met het opvolgende praktijkexamen!

Ook interesse in een opleiding tot ‘Bestrijdingstechnicus Plaagdierbeheersing’ of één van onze nascholingen? Bekijk het actuele aanbod op onze website www.spa-bv.nl/trainingen