SPA Groep lanceert nieuwe website!

Overzichtelijk trainingsaanbod & eenvoudig inschrijven

07-02-2024

Met de lancering van de nieuwe website, gekoppeld aan een nieuw planningssysteem, zet SPA Groep de volgende stap in het verbeteren van haar opleidingen en trainingen. Klanten kunnen hiermee nog gemakkelijker ons trainingsaanbod bekijken en hierop inschrijven. Het aanbod op de website is gekoppeld aan een opleidingsspecialist, zo weet je direct met wie je contact op kan nemen voor vragen of advies waarbij een persoonlijke aanpak centraal staat. Met de nieuwe website verbetert SPA Groep de ervaring op het gebied van het verzorgen van opleidingen en trainingen binnen de sector afval, milieu, beheer openbare ruimte (AMBOR). Zo zorgen wij ervoor dat, met onze branche specifieke kennis, de medewerkers van uw organisatie goed zijn opgeleid op het gebied van veiligheid, vaardigheid en functionaliteit.

‘Dit nieuwe systeem is ontworpen om het proces efficiënter en beter te laten verlopen, zodat wij meer tijd kunnen besteden aan onze persoonlijke dienstverlening. Wij ontzorgen onze klanten in de uitvoering van de opleiding of training. Hierdoor kunnen wij een nog betere kwaliteit leveren aan klanten en leerlingen’, aldus Romy de Kleuver, Interne Projectleider bij SPA Groep. ‘Voorheen moesten wij verschillende gegevens invoeren in meerdere systemen, met de introductie van het nieuwe systeem is dit niet meer nodig. Daarnaast biedt het veel voordelen voor onze klanten.’

Eenvoudig inschrijven

Eén van de belangrijkste voordelen is de verbeterde gebruikerservaring met de vernieuwde website. In één oogopslag is ons volledige opleidingsaanbod inzichtelijk. Met het nieuwe systeem kunnen klanten zich eenvoudig inschrijven voor trainingen via de website (www.spa-bv.nl), allemaal vanuit één gebruiksvriendelijke interface. Dit geeft de gebruiker een duidelijk overzicht van de beschikbare en geplande trainingen. Daarnaast biedt dit nieuwe systeem ons team van specialisten de mogelijkheid om onze maatwerktrajecten naar een hoger niveau te tillen.

Nieuwe features

SPA Groep streeft ernaar haar dienstverlening voortdurend te verbeteren en te voorzien in de behoeften van onze klanten. De implementatie van het nieuwe planningssysteem speelt hierbij een grote rol. “Ons doel is om een toonaangevende aanbieder van trainingen te zijn. Wij willen impact maken door onze dienstverlening te richten op het toekomstbestendig maken van organisaties, waarin mensen de ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Hierbij willen wij onze klanten de best mogelijke ervaring bieden door hen te ontzorgen bij het plannen en uitvoeren van opleidingen en trainingen”, aldus Bianca van Wijk, Interne Projectleider bij SPA Groep. ‘In de toekomst worden dan ook meer features van ons nieuwe systeem uitgerold, zoals bijvoorbeeld een eigen klantportaal waarin onze klanten zelf de opleidingen voor hun medewerkers niet alleen in kunnen zien, maar ook beheren.’

Wilt u meer informatie over wat de implementatie van ons nieuwe systeem voor u als klant betekent? Ons team staat voor u klaar om u te ondersteunen bij eventuele vragen. Interesse in één van onze opleidingen of trainingen? Of wilt u, samen met onze opleidingsspecialisten, een opleidingsplan opstellen voor uw organisatie? Neem contact met ons op via 0172 200 000 of bekijk het actuele aanbod op www.spa-bv.nl/trainingen.