SPA sponsort diverse goede doelen

Mariëtte's Child Care

Mariëtte’s Child Care is opgericht op 24 september 2004. De stichting heeft als doel het werk van Mariëtte en Moses Asagbo in Sunyani te steunen. Moses werkt als pastor voor de plaatselijke bevolking en in het bijzonder voor de kinderen. Mariëtte neemt de verzorging van de kinderen in het kindertehuis op zich. In samenwerking met de Social Wellfare Department geven ze steun aan de minst bedeelde kinderen in Sunyani en omstreken.

Wat wil de stichting bereiken?
De hulp die de stichting aan Hanukkah biedt, is er op gericht de kinderen onderdak, medische zorg, onderwijs en op termijn een zelfstandig bestaan te geven. Alle projecten zijn gericht op het ter plaatse verdienen van een eigen inkomen. De medewerkers en de (wees)kinderen tussen de 16 en 18 jaar moeten helpen het werk te verrichten en voor de projecten te zorgen.

Astmastichting de Luchtballon

Stichting De Luchtballon is ontstaan uit het werk van het Nederlands Astma Fonds. Dit fonds organiseerde op meerdere plaatsen in ons land zoals in Vledder, Driebergen, Renkum, Arcen kleinere kampen voor kinderen met astma. Toen het Astma Fonds hier mee is gestopt, zou dat het einde betekenen van speciale vakanties voor kinderen met astma. Een groep enthousiaste vrijwilligers van de toenmalige kampen nam het initiatief over en ging als geheel zelfstandige stichting verder. Zo werd in 1984 “Stichting De Luchtballon” opgericht.

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID