Examens en Certificaten

Theorietest

Tijdens het laatste dagdeel van de cursus krijgen de cursisten een theorietest. De behandelde stof wordt in meerkeuze vragen getoetst.

Veiligheidspas en certificaat

Na een succesvolle afronding van de cursus en/of praktijkbeoordeling ontvangt de deelnemer een certificaat en een veiligheidspas, voorzien van een eigen pasfoto. Hierop staan alle gevolgde cursussen van SPA vermeld.

Evaluatie

De deelnemers vullen aan het eind van de cursus een evaluatieformulier in. In deze evaluatie komen verschillende onderwerpen aan de orde, zoals:

Uitreiking

De organisatie kan er voor kiezen de passen en certificaten op een feestelijke manier te overhandigen. Vaak gebeurt dit onder het genot van een hapje en een drankje. SPA kan hieraan een leuke bijdrage leveren in de vorm van de aanwezigheid van directeur R. Ravesteijn. Hij zal de geslaagden persoonlijk feliciteren en een woordje toespreken.

Geldigheidsduur opleidingen

De SPA veiligheidspassen en certificaten hebben een geldigheidsduur van 5 jaar. Het VCA certificaat heeft een geldigheidsduur van 10 jaar. De certificaten van MGK, LGK en KCA Depothouder hebben een geldigheidsduur van 3 jaar (het certificaat Medewerker KCA heeft een geldigheidsduur van 5 jaar).

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID