Opleidingen en trainingen

Nascholing "Actuele Ontwikkelingen in Plaagdierbeheersing"

Het vakgebied van de moderne plaagdierbeheerser ontwikkelt zich de laatste jaren razendsnel. Deze zeer snelle ontwikkelingen bespreken we in deze nascholing. Daarmee moeten we denken aan veranderende wet- en regelgeving en de Biocideverordening die in Europa is ingevoerd in 2013. De consequenties inclusief kansen en bedreigingen bediscussiëren we: hoe kun je als plaagdierbeheerser reageren op deze veranderende wetgeving? Afnemerseisen en de wijze waarop je hierop in kan spelen komen aan de orde. Welke zijn dat precies en vertaal je dat naar je eigen praktijk? Next Generation plaagdiermanagement is dé ontwikkeling om het verbruik van biociden tegen te gaan bij intensivering van inspecties en gerichte preventieve oplossingen. Daarom leggen we nogmaals de nadruk op inspecties en IPM. Verder bespreken we een reeks nieuwe en vervallen toelatingen van de afgelopen jaren.

 

Inhoud:

·         Next Generation Pest Management
·         IPM en inspecties
·         Rodenticiden in ontwikkeling
·         Veranderende wetgeving in Nederland en Europa
·         Nieuwe en vervallen toelatingen

Doelgroep:
Bestrijdingstechnici en medewerkers in bedrijven en instellingen die te maken hebben met plaagdieren. Speciale voorkennis is voor deze cursus niet vereist.

Resultaat:
Deelnemers zijn op de hoogte van de wijzigingen in de wet- en regelgeving zowel nationaal als Europees. Begrijpen het belang van inspecties en het nemen van gerichte preventieve maatregelen. Zijn op de hoogte van de laatste toelatingen en in het bijzonder de ontwikkelingen rondom rodenticiden.

Nascholingspunten/-dagdelen:
Geslaagden voor de toets ontvangen 25 nascholingspunten (per 1 januari 2014 heeft deze nascholing een waarde van 2 dagdelen).

Toetsing:
Aan het eind van de dag neemt de Stichting CPMV de bijbehorende toets af.

Cursusduur:
1 dag. 

Lestijden:
08.00 uur – 15.00 uur. 

Prijs:
€ 250, excl. BTW en inclusief toetskosten en registratie nascholingspunten CPMV.

Opmerkingen:
De cursusprijs is exclusief BTW en inclusief toetskosten van het CPMV alsmede de registratie van nascholingspunten bij een positief afgesloten toets. De cursusprijs is inclusief cursusmateriaal en verzorging gedurende de gehele dag.

Aanmelden

Klik hier om direct (iemand) aan te melden voor deze cursus.

Cursusdata

NAOP 01/23 GAAT DEFINITIEF DOOR
31 mei 2023 van 8:00 - 15:00 uur Bodegraven
© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID