Opleidingen en trainingen

B-VCA-H (CCV): Basisveiligheid Herhaling

Doelstelling 
Na deze cursus is de cursist in staat om veilig werkzaamheden uit te voeren en in te schatten hoe hij risico’s tijdens zijn werk tot een minimum kan beperken. De cursist wordt goed voorbereid op het examen bij een erkend exameninstituut.
Het certificaat ‘Basisveiligheid’ is één van de vereisten om te voldoen aan VCA.

Doelgroep
Uitvoerende medewerkers, waarbij voor hun werkzaamheden een VCA-certificaat verplicht wordt gesteld.

Nut & noodzaak van de cursus

Voordelen voor de organisatie

Voordelen voor de werknemer/werkgever

Werkwijze
De complete cursus zal gegeven worden in twee lesdagen, de herhalingscursus in één dag. Er wordt geoefend met proefexamens, waarbij uitleg gegeven wordt en de deelnemers vragen kunnen stellen. Het examen wordt afgenomen door een landelijk examenbureau. Als de cursus succesvol is afgerond, ontvangen de deelnemers een certificaat en een pas.

CCV Nascholingsuren
De complete cursus is goed voor 14 nascholingsuren en de herhalingscursus 7 nascholingsuren in het kader van de Europese richtlijn vakbekwaamheid 2003/59.

Online examentraining
Om de slagingskans voor het B-VCA examen te vergroten, heeft u nu de mogelijkheid om vouchers aan te vragen waarmee 5 online oefenexamens gedaan kunnen worden. Deze kosten per stuk € 6,50 en kunt u aanvragen bij de SPA Groep.

Aantal deelnemers:
12-15

Cursusplaats:
Afhankelijk van de aanmeldingen.

Cursusprijs
Losse aanmelding: € 385,- per persoon voor de tweedaagse cursus en € 250,- per persoon voor de ééndaagse cursus (herhaling). Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief cursusmateriaal, CCV administratie- en registratie, examentraining, examen, certificaat en pas.
Neem voor de prijs voor incompany trainingen contact op met SPA Groep (0172-200 000)

Aanmelden

Klik hier om direct (iemand) aan te melden voor deze cursus.

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID