Opleidingen en trainingen

BBS (CCV): Behaviour Based Safety

Doelgroep
De cursus is bestemd voor ervaren en minder ervaren chauffeurs.

Nut & noodzaak van de cursus

Cursusinhoud

Theorie:

Praktijk:

Werkwijze/uitvoering

De BBS-cursus bestaat uit een theoriegedeelte, van circa 1,5 u. Daarna volgt een praktijkgedeelte, waarbij de chauffeurs getraind worden in de theorie en de praktische vaardigheden van het BBS-concept. Voorafgaand aan de cursus kan, indien gewenst, de docent een intakegesprek houden, om zo de inhoud af te stemmen aan de wensen en behoeften van u als klant. De cursus kent twee varianten: hij wordt als ééndaagse-cursus gegeven aan 1 kandidaat, of in twee dagdelen, waarbij de theorie groepsgewijs in het eerste deel behandeld wordt en het praktijkgedeelte per chauffeur in het tweede dagdeel plaatsvindt. Het hele traject zal, indien gewenst, worden afgesloten met een evaluatie en uitreiking van passen en certificaten.

 

CCV Nascholingsuren
Deze cursus is goed voor 7 praktijk nascholingsuren in het kader van de Europese richtlijn vakbekwaamheid 2003/59.

Aantal deelnemers
Losse aanmelding: 1 of 2 personen per dag                                                                                                              Incompany training: 12 - 15 personen per groep

Cursusplaats
Incompany

Cursusprijs
Losse aanmelding: € 920,- voor één persoon op een dag en € 1.040 voor twee personen op een dag (mits er drie zitplaatsen in het voertuig zijn). Genoemde prijzen zijn exclusief BTW en inclusief cursusmateriaal, CCV administratie- en registratie, examentraining, examen, certificaat en pas.
In company: Neem hiervoor contact op met SPA Groep (  0172-200 000)

Aanmelden

Klik hier om direct (iemand) aan te melden voor deze cursus.

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID