Vernieuwde BT opleiding in 2024!

Zoals jullie waarschijnlijk al weten ondergaat de plaagdieren branche aanzienlijke veranderingen, waaronder de introductie van het nieuwe register Plaagdierbeheersing, Milieu en Veiligheid, het RPMV. Bij SPA Groep omarmen we deze veranderingen enthousiast en zien we dit als een kans om onze kwaliteit verder te verhogen.

In de opleidingen en nascholingen die wij geven waait een frisse wind. Ons team werkt hard aan vernieuwing. We hebben recentelijk nieuwe docenten verwelkomt en een kennismanager aan boord gehaald. Samen hebben we onder andere een nieuwe opzet ontwikkeld voor de opleiding “Bestrijdingstechnicus Plaagdieren” (BT). Door een meer praktijkgerichte benadering te hanteren en interactievere werkvormen toe te passen, biedt SPA Groep een vernieuwde opleiding met ervaren docenten die flexibel kunnen inspelen op de behoeften van de deelnemers.

We zijn enthousiast over deze ontwikkelingen en zullen u in onze volgende nieuwsbrief verder informeren over de vernieuwingen en onze ervaringen!

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID