Nascholing Ergonomie 3 november 2023

Inhoud

Onderwerpen praktische theorie:

Onderwerpen praktijk:

 

Doelgroep

Plaagdiermedewerkers maar er kan eventueel ook kantoorpersoneel aansluiten.

Doel

Voorkomen van arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim. Dit doen we door middel van het verhogen van de kennis over lichamelijke belasting, met als doel de fysieke belasting te verminderen en/of verdelen. Doormiddel van persoonlijke aandacht in bewaking en begeleiding van de fysieke gesteldheid, verbeteren we de motivatie van de medewerker. We leren ze bewuster en gezonder te leven/werken en bieden ze concrete handvatten om de gezondheid te verbeteren.

Aanpak

Tijdens deze cursus leren de deelnemers zich bewust te worden van ergonomisch lichaamsgebruik in de persoonlijke werksituatie. Daarbij worden praktische tools aangereikt die direct gebruikt kunnen worden tijdens de werkzaamheden. Daarnaast worden de medewerkers door middel van praktijkoefeningen getraind om op een juiste en verantwoordelijke wijze om te gaan met lichamelijke belasting.

Praktijk
De cursus duurt één dag, met in de ochtend de theorie en in de middag praktijk. Voor het praktijkgedeelte wordt zoveel mogelijk gebruik gemaakt van beschikbare hulpmiddelen die voorkomen in de werksituatie van de medewerker. Er is ook ruimte voor maatwerkvragen van de medewerker gericht op de praktijk.

Nascholingspunten/-dagdelen: 
25 nascholingspunten voor gediplomeerde bestrijdingstechnici

Planning

Deze nascholing is gepland 3 november 2023 van 8.00 – 15.00 uur in Bodegraven. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl en dan bij Plaagdiermanagement. Mochten er nog vragen zijn, kun je contact opnemen met Leandra Heeren via telefoonnummer 0172 – 200 000. 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID