Actuele Ontwikkeling in Plaagdierbeheersing 6-6

Het vakgebied van de moderne plaagdierbeheerser ontwikkelt zich de laatste jaren razendsnel. Deze zeer snelle ontwikkelingen bespreken we in deze nascholing. Daarmee moeten we denken aan veranderende wet- en regelgeving en de Biocideverordening die in Europa is ingevoerd in 2013. De consequenties inclusief kansen en bedreigingen bediscussiëren we: hoe kun je als plaagdierbeheerser reageren op deze veranderende wetgeving? Afnemerseisen en de wijze waarop je hierop in kan spelen komen aan de orde. Welke zijn dat precies en vertaal je dat naar je eigen praktijk? Next Generation plaagdiermanagement is dé ontwikkeling om het verbruik van biociden tegen te gaan bij intensivering van inspecties en gerichte preventieve oplossingen. Daarom leggen we nogmaals de nadruk op inspecties en IPM. Verder bespreken we een reeks nieuwe en vervallen toelatingen van de afgelopen jaren.

Inhoud:
·         Next Generation Pest Management 
·         IPM en inspecties 
·         Rodenticiden in ontwikkeling 
·         Veranderende wetgeving in Nederland en Europa 
·         Nieuwe en vervallen toelatingen

Doelgroep: 
Bestrijdingstechnici en medewerkers in bedrijven en instellingen die te maken hebben met plaagdieren. Speciale voorkennis is voor deze cursus niet vereist. 

Resultaat: 
Deelnemers zijn op de hoogte van de wijzigingen in de wet- en regelgeving zowel nationaal als Europees. Begrijpen het belang van inspecties en het nemen van gerichte preventieve maatregelen. Zijn op de hoogte van de laatste toelatingen en in het bijzonder de ontwikkelingen rondom rodenticiden. 

Nascholingspunten: 
25 nascholingspunten voor gediplomeerde bestrijdingstechnici

Planning

Deze nascholing is gepland op 6 juni 2023 in Bodegraven van 8.00 – 15.00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl bij Plaagdiermanagement. Mochten er nog vragen zijn, kun je contact opnemen met Leandra Heeren via telefoonnummer 0172 – 200 000.   

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID