Planning voorjaar 2023

Er staan heel wat opleidingen en nascholingen op de planning voor het voorjaar: van de 'Leerling Bestrijdingstechnicus' tot de volledige opleiding voor 'Bestrijdingstechnicus Plaagdieren'. Ook verschillende nascholingen staan gepland bijvoorbeeld de nascholing “IPM Knaagdieren (binnengebruik en buitengebruik)” om zo te voldoen aan de nieuwe certificering op het gebied van knaagdieren. In Bodegraven geven we de communicatie nascholing “De Professionele Dienstverlener” en de nascholingen “Actuele Ontwikkelingen in Plaagdierbeheersing” en “Plaagdieren en Gezondheidsrisico’s” staan ook weer gepland. Maar er staan er nog veel meer gepland.

Mocht de nascholing van jouw keuze er niet tussen zitten, neem dan contact met ons op! Ook voor incompany trainingen kun je ons contacten.

Geplande cursussen open inschrijvingen "Plaagdiermanagement"

 

Je kunt je aanmelden via onze website www.spa-bv.nl bij Plaagdiermanagement. Zit de nascholing van je keuze er niet bij? Dan kun je je via de website aanmelden bij de nascholing van je keuze en word je benaderd als deze gepland gaat worden. Mochten er nog andere vragen zijn, kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop (0172 – 200 000).

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID