Aanwezig bij PLA..N. bijeenkomst 20 april 2023

Op 20 april 2023 organiseert Brancheorganisatie Platform Plaagdierbeheersing Nederland (PLA..N.) haar jaarlijkse Algemene Leden Vergadering (ALV). En wij zijn hierbij aanwezig met een stand en een super leuke ledenactie!

Dit jaar bestaat PLA..N  10 jaar! Hiervoor hebben zij een interessant middagprogramma in elkaar gezet met diverse enthousiaste en goede sprekers. Het thema is “Natuurinclusieve plaagdierbeheersing”

Dit beloofd een leuke en leerzame bijeenkomst te zijn, dus mocht je hierbij aanwezig willen zijn en je hebt je nog niet aangemeld, kun je jezelf aanmelden via hun website (https://www.platformplaagdierbeheersing.nl/10-jarig-bestaan-pla-n-vier-het-mee/?utm_source=Laposta&utm_campaign=PLA..N.+Nieuwsbrief+12-04-2023&utm_medium=email )

Deze bijeenkomst start om 10.00 uur (inloop is vanaf 9.30 uur) en zal plaatsvinden bij:
Flevonice
Strandgaperweg 20
8256 PZ Biddinghuizen

Ook wij van SPA Groep zijn hierbij aanwezig met een marktkraam (vanaf 13:00 uur) om jullie te informeren over onze opleidingen en nascholingen die wij aanbieden. Wij hebben een aantal nieuwe nascholingen waarover wij jullie graag meer vertellen. Daarnaast hebben wij ook een speciale ledenactie, dus we zien jullie graag!

Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop op telefoonnummer 0172–200 000. 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID