IPM Binnengebruik 25 januari 2023

Korte beschrijving

De nascholing “IPM Knaagdieren (binnengebruik)” is ontwikkeld voor plaagdierbeheersers die als laatste redmiddel op een verantwoorde wijze rodenticiden willen toepassen volgens de regels uit het Handboek IPM Knaagdierbeheersing. De nascholing is geheel in lijn met de eisen van het CTGB en het protocol, zoals opgesteld door het KPMB. Naast de omstandigheden van toepassing bespreken we in deze nascholing de wijze van implementatie van het protocol.

Inhoud                                                                     

De nascholing: IPM Knaagdieren (binnengebruik) biedt cursisten:

Doelgroep

De nascholing is gericht op bestrijdingstechnici die volgens die nieuwste richtlijnen en eisen rodenticiden binnen willen en kunnen toepassen en zich willen certificeren volgens de ontwikkelde protocollen en normen.

Resultaat     

Na het volgen van deze nascholing weten deelnemers wat ze moeten doen om zich te certificeren volgens het protocol Handboek IPM Knaagdierbeheersing (HIK).
Uitvoering

De nascholing bestaat uit een uitleg van het handboek met richtlijnen over het praktisch binnengebruik inclusief discussies over de wijze van toepassing. De nascholing sluiten we af met een toets.

Nascholingspunten/-dagdelen: 
25 nascholingspunten voor gediplomeerde bestrijdingstechnici (per 1 januari 2014 heeft deze nascholing een waarde van 2 dagdelen). 

Planning

Deze nascholing is gepland op: 25 januari 2023 in Emmen + 23 februari 2023 in Bodegraven + 3 mei 2023 in Bodegraven + 4 juli 2023 in Bodegraven van 8.00 – 15.00 uur. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl en dan bij Plaagdiermanagement. Mochten er nog vragen zijn, kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop via telefoonnummer 0172 – 200 000.   


Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID