Voertuigbeheersing en gevaarlijke stoffen 17 mei

Medewerkers die dierplagen bestrijden leggen voor hun werkzaamheden vaak vele duizenden kilometers per jaar af. Het goed beheersen van het voertuig is een belangrijk aspect. Iedereen wil immers weer graag veilig en zonder schade thuiskomen. De nascholingsdag "Voertuigbeheersing en transportgevaarlijke stoffen" is bedoeld om de belangrijkste voertuigbeheersingstechnieken te bespreken en te oefenen in de praktijk. Naast een stukje uitleg is er vooral veel tijd ingeruimd voor de praktijk. Noodstoppen, uitwijken en verschillende stuuroefeningen geven inzicht in de mogelijkheden van je voertuig. Al hetgeen je leert staat in het licht van het veilig omgaan met biociden. Het goed en verantwoord omgaan met biociden tijdens het vervoer is een belangrijk aspect in de training. Het zekeren van lading en de risico's die kunnen ontstaan met het openscheuren van verpakkingen bij noodstoppen komen nadrukkelijk aan de orde. 

 
   

 

 

Inhoud:

 

Doelgroep:

Gediplomeerde bestrijdingstechnici die met hun eigen voertuig werkzaamheden uitvoeren op locatie bij verschillende verspreid liggende klanten.

 

Resultaat:

Deelnemers hebben na afloop van de training meer inzicht in de technieken om hun voertuig te beheersen in verschillende situaties en begrijpen zij op welke wijze biociden het beste gezekerd kunnen worden in het voertuig. 

 Cursusduur:

1 dag van 08:30 – 15:00 uur

Planning

Deze nascholing is gepland op 17 mei 2022 van 8.00 – 15.00 uur in Eindhoven. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl en dan bij Plaagdiermanagement. Mochten er nog vragen zijn, kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop via telefoonnummer 0172 – 200 000. 

 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID