Aanwezig op de Benelux Pest 6 april 2022

Eindelijk kan de 9e editie van de Benelux Pest plaatsvinden! Ook wij zijn hierbij aanwezig.

SPA Groep is op 6 april 2022 met een stand (nr. 18) aanwezig op DÉ beurs voor de plaagdierbestrijder in de Benelux: de Benelux Pest in Veldhoven.

De locatie van de beurs is:
NH Conference Centre Koningshof Veldhoven
Locht 117
5504 RM Veldhoven

Wij willen je op de hoogte brengen van de nieuwste ontwikkelingen binnen de plaagdierbranche. Tevens presenteren we graag onze lijn van nascholingen die meer aansluit bij de praktijk en gebaseerd is op Integrated Pest Management (IPM) – ook het binnen- en buitengebruik komt aan bod. Daarnaast is de veranderende wereld en de daarbij behorende andere aanpak, zonder of met verminderde biociden, een aandachtsgebied. Dit betekent namelijk andere kennis en een andere aanpak, waar wij je graag over willen informeren. 

Bovendien kun je van de gelegenheid gebruik maken om onze binnendienstmedewerkers te ontmoeten, zodat je een gezicht krijgt bij de contacten.

We hopen je op 6 april te mogen begroeten aan onze stand, maar natuurlijk kun je ook contact opnemen voor het maken van een afspraak op een ander tijdstip via telefoonnummer 0172 – 200 000 of per mail info@spa-bv.nl.

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID