Leerling BT – 1 okt 2021

Ook online te volgen

Heb je nieuwe medewerkers in je bedrijf die je mee wil laten draaien, maar nog niet de volledige opleiding voor Bestrijdingstechnicus wil laten doen? Wij geven op 1 oktober 2021 de opleiding voor Leerling Bestrijdingstechnicus Plaagdieren in ons Musca Training Centrum waar theorie en praktijk op één locatie aanwezig zijn.


Het is de eerste kennismaking met het boeiende vak van de bestrijdingstechnicus dierplagen en houtrotverwekkende schimmelbestrijding. De instapcursus geeft de aankomende bestrijdingstechnicus de mogelijkheid om als leerling bestrijdingstechnicus in de praktijk aan de slag te gaan onder supervisie van een gediplomeerde bestrijdingstechnicus. Dit is echter alleen mogelijk voor nieuwe werknemers bij een dierplaagbestrijdingsbedrijf.

Je krijgt in één dagdeel onder andere uitleg over de geldende wetgeving en welke bestrijdingsmiddelen er zijn toegestaan. Tevens gaat het over de techniek en apparatuur met veiligheid, gezondheid en het milieu als belangrijkste aandachtspunten. Verder wordt er basiskennis over de bestrijding van knaagdieren en insecten verworven.

Planning – OOK ONLINE TE VOLGEN 

Deze opleiding is gepland op 1 oktober 2021van 8.00 - 12.00 uur - met aansluitend het examen - in Bodegraven. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl bij Plaagdiermanagement. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop via telefoonnummer 0172 – 200 000.

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID