OOK ONLINE - Leerling BT – 1 februari 2021

Heb je nieuwe medewerkers in je bedrijf die je mee wil laten draaien, maar nog niet de volledige opleiding voor Bestrijdingstechnicus wilt laten doen? Wij starten op 1 februari 2021 met de opleiding voor Leerling Bestrijdingstechnicus Plaagdieren in ons Musca Training Centrum waar theorie en praktijk op één locatie aanwezig zijn.

Het is de eerste kennismaking met het boeiende vak van de bestrijdingstechnicus   dierplagen en houtrot verwekkende schimmelbestrijding. De instapcursus geeft de   aankomende bestrijdingstechnicus de mogelijkheid om als leerling bestrijdingstechnicus  in de praktijk aan de slag te gaan onder supervisie van een gediplomeerde   bestrijdingstechnicus. Dit is echter alleen mogelijk voor nieuwe werknemers bij een   dierplaagbestrijdingsbedrijf.

Je krijgt in één dagdeel onder andere uitleg over de geldende wetgeving en welke bestrijdingsmiddelen er zijn toegestaan. Tevens gaat het over de techniek en apparatuur met veiligheid, gezondheid en het milieu als belangrijkste aandachtspunten. Verder wordt er basiskennis over de bestrijding van knaagdieren en insecten verworven. 

Planning – OOK ONLINE TE VOLGEN
Deze opleiding is gepland op 1 februari 2021 van 8.00 - 12.00 uur - met aansluitend het examen - in BODEGRAVEN. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl bij Plaagdiermanagement. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop op telefoonnummer 0172 – 200 000.

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID