Nieuwe leiderschapstrainingen -- Meld je nu aan!

Specifiek voor teamleiders uit de AMBOR-branche

We leven in een roerige tijd. Dit brengt allerlei veranderingen en uitdagingen met zich mee op de werkvloer. Van operationeel managers en leidinggevenden wordt verwacht dat ze in staat zijn zich te verhouden tot elke dag andere praktijkomstandigheden. Een hoop gebeurtenissen vinden plaats waar veel beroep wordt gedaan op ‘de leidinggevende kwaliteiten’. 

Kun je af en toe wel een paar handvatten gebruiken?  

Vanuit onze ervaring in de AMBOR-sector zijn wij diverse uitdagingen tegen gekomen. Om hierin de helpende hand te bieden, hebben wij verschillende leiderschapstrainingen ontwikkeld. Juist voor die teamleiders die wij zo goed kennen, om hen (nog) beter in positie te zetten. Deze worden georganiseerd door de SPA Groep in samenwerking met Circulair Training en Advies. Wij creëren een veilige leeromgeving waarin je waardevol met elkaar kunt sparren over de inhoud van de training én over jouw werksituatie. De trainingen kennen de volgende vijf verschillende thema’s:

Ben jij op zoek naar mogelijkheden om je hierin verder te ontwikkelen               én om met en van je (teamleider)collega's van andere organisaties te leren?


 

 

Meld je dan aan voor deze leiderschapstraining(en)! 

Er zijn zowel fysieke als online mogelijkheden voor het volgen van deze trainingen (geef je voorkeur aan bij je aanmelding).

Aanmelden voor 'Leidinggeven en begeleiding geven aan (kwetsbare) medewerker'
Aanmelden voor 'Natuurlijk leiderschap'
Aanmelden voor 'Omgaan met spanningsvolle situaties'
Aanmelden voor 'Grip op je werk in de rol van teamleider'
Aanmelden voor 'Professionele communicatie'


Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID