Nasch. Actuele Ontwikkeling in Plaagdierbeheersing

Korte beschrijving
Het vakgebied van de moderne plaagdierbeheerser ontwikkelt zich de laatste jaren razendsnel. Deze zeer snelle ontwikkelingen bespreken we in deze nascholing. Daarmee moeten we denken aan veranderende wet- en regelgeving en de Biocideverordening die in Europa is ingevoerd in 2013. De consequenties inclusief kansen en bedreigingen bediscussi๋ren we: hoe kun je als plaagdierbeheerser reageren op deze veranderende wetgeving? Afnemerseisen en de wijze waarop je hierop in kan spelen komen aan de orde. Welke zijn dat precies en hoe vertaal je dat naar je eigen praktijk? Next Generation plaagdiermanagement is d้ ontwikkeling om het verbruik van biociden tegen te gaan bij intensivering van inspecties en gerichte preventieve oplossingen. Daarom leggen we nogmaals de nadruk op inspecties en IPM. Verder bespreken we een reeks nieuwe en vervallen toelatingen van de afgelopen jaren.

Inhoud

Doelgroep
Bestrijdingstechnici en medewerkers in bedrijven en instellingen die te maken hebben met plaagdieren. Speciale voorkennis is voor deze cursus niet vereist.

Resultaat    
Deelnemers zijn op de hoogte van de wijzigingen in de wet- en regelgeving zowel nationaal als Europees. Begrijpen het belang van inspecties en het nemen van gerichte preventieve maatregelen. Zijn op de hoogte van de laatste toelatingen en in het bijzonder de ontwikkelingen rondom rodenticiden.

Nascholingspunten/-dagdelen:
25 nascholingspunten voor gediplomeerde bestrijdingstechnici (per 1 januari 2014 heeft deze nascholing een waarde van 2 dagdelen).

Planning – OOK ONLINE
Deze nascholing is gepland op 1 december 2020 van 8.00 – 15.00 uur in Bodegraven. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl en dan bij Plaagdiermanagement. Mochten er nog vragen zijn, kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop via telefoonnummer 0172 – 200 000. 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID