Nasch. Houtaantastende insecten en IPM 27 nov 20

In deze nascholing gaat het alleen over houtaantastende insecten, niet over zwam en schimmel (houtrot). We kijken naar de houten materialen die we tegenwoordig in gebouwen tegenkomen, inclusief nieuwe materialen zoals gemodificeerd hout. Dan roepen we de kennis over houtaantastende insecten uit de opleiding voor bestrijdingstechnicus plaagdieren (BT) even terug in de herinnering en breiden die uit, bijvoorbeeld met mogelijke vergissingen bij determinaties. Andere belangrijke onderwerpen zijn de integratie van IPM in de bestrijding van houtaantastende insecten en de huidige stand van beschikbare (bestrijdings)middelen en hun gebruik.


Inhoud


Doelgroep
Deze nascholing is bedoeld voor bestrijdingstechnici en medewerkers in organisaties die af en toe houtwormklussen doen, maar geen zwam bestrijden, vrijwel nooit in monumenten komen en een meerdaagse cursus teveel vinden. Speciale voorkennis is voor deze cursus niet vereist.

Resultaat
Deelnemers zijn op de hoogte van de gebruikte houtsoorten binnen de moderne bouw, weten het verschil tussen nat- en drooghoutboorders en kunnen een aantal soorten noemen en weten de aanpak inclusief IPM.

Uitvoering
De training wordt gegeven in 2 dagdelen. De training wordt afgerond met een kennistest.

Nascholingspunten/-dagdelen    
Geslaagden voor de toets ontvangen twee nascholingsdagdelen (voorheen 25 nascholingspunten).

Planning OOK ONLINE TE VOLGEN
Deze nascholing is gepland op 27 november 2020 van 8.00 15.00 uur in BODEGRAVEN. Er zijn nog plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl bij 'Plaagdiermanagement'. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop op telefoonnummer 0172 200 000. 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID