Coronamaatregelen en opleiden door SPA Groep

Allereerst hopen wij dat u en de mensen om u heen gezond zijn en blijven in deze rare en moeilijke periode. Net als u en uw collega’s, heeft SPA Groep ook iedere dag te maken met de gevolgen van Covid-19. De afgelopen maanden hebben wij er alles aan gedaan om een veilige werkomgeving te creëren voor de cursisten, studenten en onze medewerkers.

De noodzaak van veiligheid zit in ons DNA. Daarom zijn wij blij dat we door kunnen met het aanbieden van trainingen en opleidingen die bijdragen aan de veiligheid en ontwikkeling van uw medewerkers en organisaties.

De beperkingen staan het toe op te leiden en te trainen conform de aantallen zoals u van ons gewend bent. Onderwijsinstellingen en trainingsinstellingen worden door de overheid specifiek benoemd als uitzonderingen, uiteraard met inachtneming van de geldende RIVM voorwaarden. Door de Rijksoverheid is de volgende uitzondering geformuleerd bij de regels die buiten gelden:

Er geldt een uitzondering op het maximale aantal van 4 personen in buitenruimtes waar geen continue doorstroming van mensen is voor onder andere onderwijsinstellingen, trainingsinstellingen en kinderopvang.

Wellicht is het goed dat wij nogmaals uiteenzetten welke maatregelen wij nemen en onder welke voorwaarden wij onze opleidingen en trainingen uitvoeren:

We conformeren ons aan de maatregelen van de overheid en doen in veel gevallen meer dan geadviseerd om de continuïteit en veiligheid van de trainingen en opleidingen te borgen.

Bij vragen over de uitvoering van onze trainingen en opleidingen kunt u uiteraard contact opnemen met ons kantoor via 0172-200000.

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID