Opleiding BT – start 2 oktober 2020

Heb je nieuwe medewerkers in je bedrijf of ken je iemand die aan de slag wil als bestrijdingstechnicus? Wij starten op 2 oktober 2020 met de opleiding Bestrijdingstechnicus Plaagdieren in ons Musca Trainings Centrum, waar theorie en praktijk op ιιn locatie aanwezig zijn.

Je leert onder andere welke dieren in en rondom gebouwen potentiλle plaagdieren vormen en welke daarvan beschermd zijn. Daarnaast leer je ze herkennen en bestrijden en/of weren. Bovendien leer je hoe je je advies professioneel en goed kunt onderbouwen. Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. De cursus wordt uitgevoerd conform de eisen die het ministerie van Infrastructuur en Waterstaat (IenW) stelt en volgens de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden (WGB). Het theoriegedeelte bestaat uit zeven dagen en het praktijkgedeelte bestaat uit twee dagen. In deze negen dagen word je dus opgeleid tot bestrijdingstechnicus. 

Deze opleiding is nu ook volledig online te volgen. Aan jou de keuze: ik volg de theorielessen online of fysiek of deels fysiek en deels online; alles is mogelijk. Om ons te kunnen houden aan de richtlijnen van het RIVM verzorgen wij de praktijklessen volledig en alleen online. Een hele andere manier van lesgeven, maar wij zijn ervoor om jullie te helpen aan het vakbekwaamheidsbewijs. Dus mochten er vragen zijn, bel ons!

Let op: voor deze training zijn alleen nog ONLINE plekken beschikbaar om te starten/in te stromen, dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl bij 'Plaagdiermanagement'. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop op telefoonnummer 0172 – 200 000.

Hou onze website in de gaten voor de nieuwe data!

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID