Planning voorjaar 2020

Er staan heel wat ook online te volgen opleidingen en nascholingen op de planning voor de eerste helft van het jaar: van de 'Leerling Bestrijdingstechnicus' tot de volledige opleiding voor 'Bestrijdingstechnicus Plaagdieren' waarbij de theorie versneld en de opleiding nog voor de zomerperiode is afgerond. Ook verschillende nascholingen staan gepland bijvoorbeeld de nascholing “Voldoende Onderricht Persoon (NEN3140) voor plaagdierbestrijders” en onze communicatie nascholing “De Professionele Dienstverlener” in Bodegraven.

Geplande cursussen open inschrijvingen "Plaagdiermanagement"

 13-05-2020 BT: Bestrijdingstechnicus Plaagdieren / Vakbekwaamheidsbewijs Plaagdierbeheersing

 23-06-2020 VOL-VCA: Veiligheid Operationeel Leidinggevenden voor bestrijdingstechnicus

 23-06-2020 B-VCA: Basisveiligheid VCA voor bestrijdingstechnici

 25-06-2020 PCP Module: "De Professionele Dienstverlener voor de Pest Control Professional"

 13-07-2020 Nascholing "Voldoende Onderricht Persoon conform NEN 3140 voor plaagdierbestrijders"

Wij verwachten bij de volgende nieuwsbrief de planning van de nascholingen in het najaar bekend te maken. Mocht je nog voorkeuren hebben, laat het ons weten! De data verschijnen langzaam aan ook op onze website, dus hou deze vooral in de gaten!

Je kunt je aanmelden via onze website www.spa-bv.nl bij Plaagdiermanagement. Zit de nascholing van je keuze er niet bij? Dan kun je je via de website aanmelden bij de nascholing van je keuze en word je benaderd als deze gepland gaat worden. Mochten er nog andere vragen zijn, kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop (0172 – 200 000).