Opleiding BT – snellere doorlooptijd - ook online

Heb je nieuwe medewerkers in je bedrijf of ken je iemand die aan de slag wilt als bestrijdingstechnicus? Wij zijn gestart op 13 mei 2020, maar je kan nog instromen, met de OOK ONLINE TE VOLGEN opleiding Bestrijdingstechnicus Plaagdieren in ons Musca Trainings Centrum, waar theorie en praktijk op één locatie aanwezig zijn. De theorie is bij deze groep versneld, zodat de training vóór de zomerperiode is afgerond.

Je leert onder andere welke dieren in en rondom gebouwen potentiële plaagdieren vormen en welke daarvan beschermd zijn. Daarnaast leer je ze herkennen en bestrijden en/of weren. Bovendien leer je hoe je je advies professioneel en goed kunt onderbouwen. Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. De cursus wordt uitgevoerd conform de eisen die het ministerie van Infrastructuur en Milieu (IenM) stelt en volgens de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden (WGB). Het theoriegedeelte bestaat uit zeven dagen en het praktijkgedeelte bestaat uit twee dagen. In deze negen dagen word je dus opgeleid tot bestrijdingstechnicus.

Van verschillende klanten kregen wij de vraag of er een opleiding gepland kan worden met een snellere doorlooptijd. Dit houdt in dat de medewerkers dezelfde lessen krijgen alleen sneller op elkaar gepland.

Deze opleiding is nu ook volledig online te volgen. Aan jou de keuze: volg de theorielessen online of fysiek of deels fysiek en deels online; alles is mogelijk. Om ons te kunnen houden aan de richtlijnen van het RIVM verzorgen wij de praktijklessen volledig online. Een hele andere manier van lesgeven, maar wij zijn er om jullie te helpen aan het vakbekwaamheidsbewijs. Dus mochten er vragen zijn, bel ons!

Let op: deze groep is al gestart maar je kunt nog instromen, zodat je nog voor de zomerperiode aan het werk kunt! Dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl bij 'Plaagdiermanagement'. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop op telefoonnummer 0172 – 200 000.

De volgende mogelijkheid voor het volgen van de opleiding “Bestrijdingstechnicus Plaagdieren” (BT) zal na de zomerperiode zijn. Zodra wij deze groep hebben gepland informeren wij jullie hierover via onze volgende nieuwsbrief, maar op onze website komt deze gelijk online te staan om in te schrijven.

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID