Goede resultaten na online lessen

De afgelopen periode hebben wij op een hele andere manier les gegeven, waarbij wij jullie de gewenste kwaliteit willen en kunnen blijven bieden die jullie van ons gewend zijn.

Voor ons was dit omschakelen en bijstellen, zodat de lessen elke keer weer beter aansluiten op de deelnemers. En dat is gelukt!

Er zijn inmiddels een aantal online nascholingen geweest en wij kunnen jullie met trots vertellen dat de reacties achteraf goed waren. Iedereen is geslaagd voor de toets en de punten konden worden bijgeschreven door het exameninstituut CPMV.

Naast de nascholingen hebben wij ook een aantal theorielessen en de praktijklessen van de opleiding Bestrijdingstechnicus Plaagdieren online gegeven. Ook hier hebben wij goede reacties gekregen en nuttige feedback en tips die ons helpen om alles zo goed mogelijk aan te laten sluiten op de deelnemers. Wij zijn ons ervan bewust dat praktijklessen online geven een uitdaging is voor onze praktijkdocenten, maar ook dat het volgen van deze lessen als deelnemer soms aanpassingen vragen. Uiteindelijk hebben de deelnemers een online theorie-examen gedaan (of fysiek indien gewenst) en als afsluiting een fysiek praktijkexamen en daar zijn goede resultaten uitgekomen.

Via dit bericht wil ik dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen in ons!

Mochten hier nog vragen over zijn of je wilt meer informatie over het online volgen van trainingen dan kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop op telefoonnummer 0172 200 000. Wij helpen jullie waar we kunnen en denken graag mee in oplossingen!


Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID