Eerste BT (praktijk)lessen online gegeven

Een hele andere manier van lesgeven, maar waardoor wij jou of jouw medewerkers de gewenste kwaliteit kunnen bieden om hen te helpen bij het behalen van het vakbekwaamheidsbewijs in deze tijden. 

Afgelopen weken zijn meerdere theorielessen van de opleiding Bestrijdingstechnicus Plaagdieren online gegeven. Voor zowel onze docenten als onze deelnemers een hele nieuwe ervaring, maar zeker een leuke! Voor een enkeling die niet de mogelijkheid had om de training online te volgen hebben wij de mogelijkheid geboden om fysiek (met de richtlijnen van het RIVM in acht nemend) aanwezig te kunnen zijn om zo geen vertraging op te lopen in hun opleiding.

In de eerste week van april zijn de filmopnames geweest bij onze eigen MUSCA praktijklocatie:


En deze zogeheten instructiefilmpjes zijn op 15 april 2020 voor het eerst gebruikt tijdens onze eerste praktijklessen die online gegeven zijn.

Wij zijn super trots op iedereen die dit mede mogelijk heeft gemaakt en zijn super blij met onze docenten die samen met ons dit avontuur willen aangaan.

Mochten hier nog vragen over zijn of je wilt meer informatie over het online volgen van trainingen dan kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop op telefoonnummer 0172 200 000. Wij helpen jullie waar we kunnen en denken graag mee in oplossingen!