Opleiding BT – start 25 februari 2020

Heb je nieuwe medewerkers in je bedrijf of ken je iemand die aan de slag wil als bestrijdingstechnicus? Wij starten op 25 februari 2020 met de opleiding Bestrijdingstechnicus Plaagdieren in ons Musca Training Centrum, waar theorie en praktijk op ιιn locatie aanwezig zijn.

Je leert onder andere welke dieren in en rondom gebouwen potentiλle plaagdieren vormen en welke daarvan beschermd zijn. Daarnaast leer je ze herkennen en bestrijden en/of weren. Bovendien leer je hoe je je advies professioneel en goed kunt onderbouwen. Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. De cursus wordt uitgevoerd conform de eisen die het ministerie van Infrastructuur en Milieu (INM) stelt en volgens de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden (WGB). Het theoriegedeelte bestaat uit zeven dagen en het praktijkgedeelte bestaat uit twee dagen. In deze negen dagen word je dus opgeleid tot bestrijdingstechnicus. 

 

Er zijn nog enkele plekken vrij in de groep die start op 25 februari 2020. Let op: vol is vol, dus geef je snel op via onze website www.spa-bv.nl bij 'Plaagdiermanagement'. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop op telefoonnummer 0172 – 200 000.

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID