Planning najaar 2019

Er staan weer heel wat opleidingen en nascholingen op de planning dit najaar: van de 'Leerling Bestrijdingstechnicus' tot de volledige opleiding voor 'Bestrijdingstechnicus Plaagdieren' die weer start in januari van het nieuwe jaar. Ook staan er nog verschillende nascholingen gepland dit jaar, zoals ‘Adviseur Houtbescherming’ en ‘Eikenprocessierups, 'Andere Opkomende Plaagdieren’ in Bodegraven en ‘Actuele Ontwikkelingen in Plaagdierbeheersing’ in het noorden van het land (Leeuwarden).

Geplande cursussen open inschrijvingen "Plaagdiermanagement"

Planning nascholingen eerste helft van 2020 -> geef je keuze door!
Op dit moment zijn wij druk bezig met de planning van de opleidingen en nascholingen voor het eerste half jaar van 2020. Zijn er nascholingen die je graag in het nieuwe jaar wilt volgen, laat het ons weten. Ook als je een nascholing voor je eigen medewerkers op eigen locatie wil dan zijn hier mogelijkheden voor; ook als je zelf maar enkele medewerkers hebt!


Je kunt je aanmelden via onze website www.spa-bv.nl bij Plaagdiermanagement. Zit de nascholing van je keuze er niet bij? Dan kun je je via de website aanmelden bij de nascholing van je keuze en word je benaderd als deze gepland gaat worden. Mochten er nog andere vragen zijn, kun je contact opnemen met Mariska Heijkoop (0172 – 200 000).