Dit najaar drie nieuwe nascholingen om te volgen

Wij hebben de afgelopen maanden niet stil gezeten en zijn druk aan de slag gegaan met nieuwe nascholingen. Deze komen voort uit aanvragen vanuit de branche. Wij willen altijd meedenken met jullie vragen en komen jullie nu tegemoet met deze drie nieuwe nascholingen die vanaf het najaar te volgen zijn (met nascholingspunten):


“Nascholing EHBO/BHV voor de bestrijdingstechnicus”
Deze nascholing geeft informatie over de eerste hulp bij ongelukken en beknellingen. Doordat je veel onderweg bent, kun je met allerlei zaken te maken krijgen. Je leert de vijf belangrijkste punten bij het verlenen van eerste hulp en krijgt kennis over reanimatie en het gebruik van de AED. In de middag vindt de praktijk plaats waarbij de docent diverse oefeningen op het gebied van EHBO uitvoert; hierbij wordt rekening gehouden met de situaties waarin jij als bestrijder terecht kunt komen en is er ruimte voor eigen vragen vanuit de deelnemers.


“Nascholing Omgaan met Verbale en Fysieke Agressie voor de bestrijdingstechnicus”

We leren het vergroten van de verbale en fysieke zekerheid en proberen meer zelfvertrouwen en uitstraling te creëren door een betere houding. Je krijgt inzicht in verschillende soorten agressie en hoe je daarmee om moet gaan. Je spiegelt je eigen gedrag en leert hoe je door fysieke vaardigheden binnen de juridische kaders kunt handelen.


“Nascholing Ergonomie voor de bestrijdingstechnicus”

Wat is ergonomie en hoe kun je arbeidsongeschiktheid en ziekteverzuim voorkomen? Je krijgt kennis over lichamelijke belasting met als doel de fysieke belasting te verminderen/verdelen. We leren je bewuster en gezonder te leven/werken en bieden concrete handvatten om de gezondheid te verbeteren.


Voor de volledige inhoud van de trainingen kun je op de nascholing klikken. Op dit moment zijn we de planningen van deze scholingen aan het maken, dus houd de website in de gaten voor de nieuwe data.


Mocht je één van deze nascholingen incompany willen organiseren met enkel medewerkers uit jouw organisaties en voorbeelden/werkzaamheden uit jullie dagelijkse praktijk, neem dan contact op met Mariska Heijkoop-Callenbach via telefoonnummer 0172 – 200 000. 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID