Amsterdam gaat voor vakmanschap!


De gemeente Amsterdam en de SPA groep hebben een contract ondertekend! We gaan zorgen dat alle uitvoerende medewerkers de komende jaren een opleiding kunnen volgen op MBO-1, MBO-2 of MBO-3 niveau.

Het aanbod is voor de reinigers Schoon, voor de tuinmannen Groen, Flora en Fauna, de medewerkers Infra en Services en de medewerkers van afval & grondstoffen.

De SPA groep verzorgt deze opleidingen Afval, Milieu en Beheer Openbare Ruimte (AMBOR). Ronald Ravesteijn: "Een beroep wat er toe doet vraagt om goed opgeleide medewerkers".

Yvonne Jakobs, directeur Stadswerken: “Als gemeente willen we graag dat iedereen een vakopleiding volgt. Dat zorgt voor deskundigheid en meer werkplezier! Een vakopleiding maakt medewerkers nu en in de toekomst breder inzetbaar en zorgt er ook voor dat de openbare ruimte er nog beter uit gaat zien.”

Hepko Wink, directeur Afval en Grondstoffen: “Een vakopleiding sluit aan bij de ontwikkeling van de stad en bij ontwikkeling van het werk. De opleiding die medewerkers de komende jaren kunnen volgen kun je dus als volgt samenvatten: vakmanschap vraagt onderhoud en onderhoud vraagt vakmanschap.”

(Bron: Stadswerken Gemeente Amsterdam)

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID