Planning eerste helft 2018

Er staan weer heel wat opleidingen en nascholingen op de planning voor de eerste helft van 2018: de 'Leerling Bestrijdingstechnicus' en de volledige opleiding voor 'Bestrijdingstechnicus Plaagdieren', maar ook verschillende nascholingen, bijvoorbeeld 'Steenmarter en Vleermuizen' (in Den Haag), 'Basisveiligheid voor bestrijdingstechnici' (in Bodegraven) en 'Mollenbestrijding met Klemmen' (in Maarheeze).


Geplande cursussen open inschrijvingen "Plaagdiermanagement"

Naast bovenstaande planning zijn wij op dit moment bezig met het plannen van een tweede groep voor de opleiding ‘Bestrijdingstechnicus Plaagdieren’. De data van deze groep zullen zo snel als mogelijk op onze website verschijnen. Je kan jezelf of één/meerdere van je werknemers alvast opgeven indien je dat wenst. Dan krijg je bericht van ons zodra de nieuwe data bekend zijn.

 

Je kunt je aanmelden via onze website www.spa-bv.nl bij Plaagdiermanagement. Zit de nascholing van je keuze er niet bij? Dan kun je je via de website aanmelden bij de nascholing van je keuze en word je benaderd als deze gepland gaat worden. Mochten er nog andere vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Callenbach (0172 – 200 000).

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID