Nieuwe houtnascholing staat gepland

Onze nieuwe houtnascholing staat ook op de planning!

Wij krijgen veel vraag naar een vernieuwende nascholing over hout. Wij hebben daarom in juni 2018 onze nieuwe houtnascholing “Houtaantastende insecten en IPM” opgenomen in de planning.

In deze nascholing willen we het alleen hebben over houtaantastende insecten, niet over zwam en schimmel (houtrot). We zullen de kennis die is opgedaan tijdens de opleiding voor bestrijdingstechnicus (BT) in de herinnering terugroepen en daarna verder uitbreiden, met onder andere mogelijke vergissingen bij determinaties. Ook willen we kijken naar de nieuwe houten materialen die we tegenwoordig in gebouwen kunnen tegenkomen. Andere belangrijke onderwerpen zijn hoe IPM te integreren is in de bestrijding van houtaantastende insecten en de huidige stand van beschikbare (bestrijdings)middelen en hun gebruik (etiket).

Hierover een vraag aan jou:

We zijn namelijk heel benieuwd naar de onderwerpen die jullie in de vernieuwende nascholing verwachten. Wij ontwikkelen namelijk graag naar aanleiding van vragen en verwachtingen uit de markt, zodat de nascholing optimaal aansluit bij de wensen, eisen en verwachtingen van onze klant.

Dus laat je mening horen over de insteek van deze nieuwe houtnascholing! Je kan deze sturen naar info@spa-bv.nl.

Alvast bedankt!

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID