10 november 'Leerling Bestrijdingstechnicus'

Heb je nieuwe medewerkers in je bedrijf die je mee wil laten draaien, maar nog niet de volledige opleiding voor Bestrijdingstechnicus wil laten doen? Wij geven op 10 november 2016 weer de opleiding voor Leerling Bestrijdingstechnicus Plaagdierenin ons MUSCA Training Centrum waar theorie en praktijk op één locatie aanwezig zijn.

Het is de eerste kennismaking met het boeiende vak van de bestrijdingstechnicus dierplagen en houtrotverwekkende schimmelbestrijding. De instapcursus geeft de aankomende bestrijdingstechnicus de mogelijkheid om als leerling bestrijdingstechnicus in de praktijk aan de slag te gaan onder supervisie van een gediplomeerde bestrijdingstechnicus. Dit is alleen mogelijk voor nieuwe werknemers bij een dierplaagbestrijdingsbedrijf.

Tijdens de cursus wordt in één dagdeel gedoceerd over de geldende wetgeving en welke bestrijdingsmiddelen er zijn toegelaten. Tevens gaat het over de techniek en apparatuur met daarbij de veiligheid, gezondheid en het milieu in ogenschouw nemend. Verder wordt er ingegaan op de bestrijding van knaagdieren en insecten.

Er zijn nog een plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.musca.nl bij 'Plaagdiermanagement'. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Callenbach op telefoonnummer 0172 – 200 000.

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID