500e leerling gestart met MBO ‘Afvalinzameling’!

Niels Buis van Meerlanden N.V.

Vrijdag 16 januari 2015 was een historische dag voor de Afval- en Reinigingsbranche: de 500e MBO-leerling is gestart met MBO1 ‘Afvalinzameling’: Niels Buis van Meerlanden N.V. is deze 500e MBO-leerling!

Op 18 september 2012 startte de eerste MBO-leerling (van Amsterdam Stadsdeel Oost) met de MBO1 ‘Schone Leefomgeving’ en nog geen 2,5 jaar later is het aantal leerlingen gegroeid tot 500. SPA Groep biedt momenteel vier verschillende opleidingen op MBO1-niveau aan, te weten ‘Schone Leefomgeving’, ‘Afvalinzameling’, ‘Integraal Beheer Openbare Ruimte’ en ‘Milieustraat’. Inmiddels hebben al 260 leerlingen, in deze vier richtingen, hun diploma behaald. Daarnaast werkt SPA Groep momenteel aan opleidingen voor MBO2-niveau.

SPA Groep vierde de mijlpaal met Niels en zijn collega’s van Meerlanden N.V. De introductieles werd afgetrapt met een woord door SPA Groepdirecteur Ronald Ravesteijn. Daarnaast werd de groep toegesproken door Diederik Notenboom, Stephan Dreijer en Angeline Kierkels van Meerlanden N.V.. Bovendien waren alle betrokken teamleiders aanwezig om iedereen succes te wensen.

Na de officiële aftrap moesten de onderwijsovereenkomsten getekend worden. Ronald Ravesteijn gaf aan dat de 500e leerling van het MBO in de gecombineerde groep ‘Afvalinzameling/IBOR’ van Meerlanden N.V. zat. Op de onderwijsovereenkomsten staan de studentnummers vermeld en iedereen ging dus op zoek naar zijn nummer. Studentnummer 500 stond op de overeenkomst van Niels Buis. Niels kreeg een mooie bos bloemen overhandigd door opleidingscoördinator Eefje Fehres en Interne Projectleider Jacqueline Bunnik van SPA Groep.

We zullen Niels het komende jaar volgen om te zien hoe hij de opleiding doorloopt en ervaart. Niels doet op 3 februari 2016 examen en zal hopelijk op 30 maart 2016 zijn diploma in ontvangst kunnen nemen.

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID