In Memoriam Jeroen Renkers

Ons bereikte deze week het trieste bericht dat Jeroen Renkers samen met zijn vrouw en zoon in vlucht MH17 zat, het vliegtuig dat is neergehaald boven Oost-Oekraïne.

Jeroen was sinds 2009 aan ons verbonden als freelance docent, in zijn specialisme afvalbewerking en –verwerking. In zijn functie als Hoofd Locatiebeheer bij Afvalzorg had Jeroen een uitstekende kijk en visie op dit specifieke vakgebied, maar ook als oud-docent wist hij deze kennis als geen ander over te dragen. Studenten en medewerkers in de afval- en reinigingsbranche die kozen voor de opleiding tot Teamleider kregen les van Jeroen. Zijn kennis, inzet en enthousiasme voor het vak zullen we moeten missen. Wij zijn dankbaar voor deze kennis, inzet en het enthousiasme van Jeroen bij alle opleidingen die hij heeft gegeven voor SPA Groep in de afgelopen jaren.    

Het gemis bij ons valt echter totaal in het niet bij het enorme verdriet hetgeen de familie en vrienden van Jeroen, zijn vrouw en zoon is overkomen. Onze gedachten gaan dan ook in de eerste plaats uit naar zijn dochter, familie, vrienden en bekenden. Daarbij wensen wij hen heel veel kracht toe om dit verlies te dragen en te verwerken.

 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID