Scholingen: actueel tegen de scherpste tarieven!

Binnen MUSCA is de afgelopen jaren hard gewerkt aan de actualiteit, kwaliteit en efficiëntie. Bedrijven en organisaties in de professionele markt voor dierplaagbeheersing waarderen dat in hoge mate. We scoren gemiddeld een 8+ in al onze trainingen. We zien dan ook een toenemende vraag. Wij zijn daar natuurlijk zeer content mee en hebben besloten de efficiëntie die we hiermee bereiken ook weer ten goede te laten komen aan onze klanten.

Het opleiden naar Pest Control Professional (PCP) is gestart. Gezien de reacties van de deelnemers zitten wij op het juiste spoor. Nascholing is méér dan de verlenging van de vakbekwaamheid zeker stellen; omgaan met de snel veranderende situatie rondom biociden, de vragen van de klant en voldoen aan eisen van afnemers vragen minstens net zoveel of zelfs meer aandacht.

De prijzen zijn aangepast. Dit betekent onder meer dat de kosten voor de examens van de opleidingen voor "Leerling Bestrijdingstechnicus" en "Bestrijdingstechnicus Plaagdieren" aanzienlijk neerwaarts zijn aangepast. Voortaan zijn bij al onze nascholingen de toetskosten bij de prijs inbegrepen. Dat geeft duidelijkheid waar onze klanten ook naar vroegen.

We hebben de kosten van onze nascholingen zoveel mogelijk geharmoniseerd. Dit betekent dat een nascholingsdag (25 punten / 2 dagdelen) die gegeven wordt in ons eigen trainingscentrum in Bodegraven vanaf 1 september 2014 standaard € 250,- kost (inclusief toetskosten, exclusief BTW).

Natuurlijk beschikken we ook over een aantal bijzondere nascholingen, waarvoor wij veel extra kosten moeten maken, zoals de Nascholingdag “Voertuigbeheersing en transportgevaarlijke stoffen”. Deze kent dan ook een afwijkende prijs. Dit vindt u terug op onze website (www.musca.nl =>Plaagdiermanagement).

Voor incompany prijzen en meer informatie kun je contact opnemen met Mariska Callenbach (0172 – 200 000) of Jenno Brookman (06 – 21593718).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID