9 april start de opleiding Bestrijdingstechnicus

Heb je nieuwe medewerkers in je bedrijf of ken je iemand die wil gaan starten als bestrijdingstechnicus? Wij starten op 9 april 2014 weer met de opleiding Bestrijdingstechnicus Plaagdieren in ons Musca Training Centrum waar theorie en praktijk op één locatie aanwezig zijn.

Je leert onder andere welke dieren in en rondom gebouwen potentiële plaagdieren vormen en welke daarvan beschermd zijn. Daaarnaast leer je ze herkennen en bestrijden en/of weren. Bovendien leer je hoe je je advies professioneel en goed kunt onderbouwen. Zowel de theorie als de praktijk komen aan bod. De cursus wordt uitgevoerd conform de eisen die het ministerie van Infrastructuur en Milieu (INM) stelt en volgens de Wet gewasbeschermingsmiddelen en biociden (WGB). Het theoriegedeelte bestaat uit zeve dagen en het praktijkgedeelte bestaat uit twee dagen. In deze negen dagen word je dus opgeleid tot bestrijdingstechnicus.


Er zijn nog een plaatsen beschikbaar dus geef je snel op via onze website www.musca.nl bij 'Plaagdiermanagement'. Mochten er nog vragen zijn dan kun je contact opnemen met Mariska Callenbach op telefoonnummer 0172 – 200 000. 

 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID