Het gezicht van SPA Groep

Maak kennis met Sandra van Vliet

Sandra is sinds september 2013 werkzaam bij SPA Groep als afdelingsassistent. Ze is verantwoordelijk voor de afronding van alle opleidingstrajecten en cursussen. Sandra zorgt ervoor dat alle opleidingsinformatie geadministreerd wordt en dat de cursisten en klanten in het bezit komen van hun behaalde certificaten, de SPA-cursistenpassen en cursusoverzichten. Daarnaast verricht ze ondersteunende werkzaamheden voor de Interne Projectleiders. Ze heeft een ruime ervaring als administratief medewerkster/managementassistent binnen verschillende klantgerichte organisaties.

Naast haar werk bij SPA Groep, sport Sandra graag: hardlopen en tennissen zijn bijna dagelijkse bezigheden. In haar vrije tijd is ze bovendien actief als lid van de medezeggenschapsraad op de basisschool en ondersteunt ze activiteiten bij de sportvereningingen van haar kinderen. 

Sandra is een actief, zelfstandig, behulpzaam en openhartig persoon met een positieve kijk op het leven. Haar voldoening put ze vooral uit het verrichten van ondersteunende werkzaamheden. "Het is van belang dat ik in mijn werk zelfstandig kan (samen)werken en verantwoordelijkheid kan nemen voor het eindresultaat omdat ik nauwgezet en resultaatgericht werk."

 

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID