Nascholing 'nieuwe stijl' succesvol van start

Nascholing Bedwantsen ook praktijkgericht

Bij Musca zijn wij van mening dat nascholing niet het verzamelen van punten is, maar daadwerkelijk een verhoging van het niveau van de personen moet betekenen. Dit is in lijn met de uitgangspunten van de verlenging van het vakbekwaamheidsbewijs, zoals vereist door de wetgever.

Dit betekent meer kennis, maar ook meer toegepaste kennis! Daarom worden de nieuw ontwikkelde nascholingen die met diersoorten en bestrijdingen handelen zoveel mogelijk voorzien van een praktijkdeel. Hierbij wordt de theorie toegepast in een praktijksituatie, waardoor de toegepaste kennis beter opgenomen wordt en praktijkproblemen zichtbaar worden.

De eerste nascholing 'nieuwe stijl' is inmiddels van start gegaan; de nascholing Bedwantsen bestaat uit een ochtend theorie en een middag praktijk waarbij in een hotel de opgedane kennis van de ochtend wordt toegepast. De eerste resultaten laten zien dat dit een goede werkwijze is waarop de deelnemers zeer enthousiast reageren.

Zowel uitvoerders, commercie als management zijn geschoold en kunnen met de opgedane kennis beter met de bedwantsen problematiek omgaan.

 

Onderwerpen nieuw te ontwikkelen nascholingen

Musca ontwikkelt vanuit haar eigen achtergrond en expertise actuele en voor de branche interessante nascholingen. Ook zijn wij geintresseerd in onderwerpen die in 'de markt’ leven en interessant kunnen zijn voor een nascholing. Wanneer u daar ideeen over heeft, horen wij dat graag. Neem hiervoor contact op met Gerrit Otten.

 

Ga naar

Overig nieuws

© SPA Groep BV | Algemene voorwaarden | Privacy verklaring | Kamer van Koophandel: 29046111 | ontwerp en techniek: BSID